Inspiratie bij meer tijd in huis

Ik ben dol op de manier waarop Mimi Kuo-Deemer Qigong geeft. Qigong is een onderdeel van de Chinese geneeskunde. Door de manier van bewegen en de intentie waarmee je beweegt zorg voor het versterken van de gezondheid. Daarnaast is het prettig om te doen. Op haar website vind je meer informatie
Peter Deadman heeft binnen de acupunctuur een grote naam. Hij heeft meerdere boeken geschreven onder ander over puntlocaties, wat ik vaak gebruik. Hij heeft verschillende video’s op YouTube staan. Dit is een Qigong oefening speciaal voor het versterken van de longen. In deze tijd kunnen de meeste van ons dat wel gebruiken.

Een site met verschillende audiobestanden voor meditaties, ontspanning en andere inspirerende bestanden, is In balans met onrust. Misschien kan je er iets mee.

Heb je hulp nodig in deze tijd waarin je niet of beperkt naar buiten kan, voor een klus of wil je hulp bieden aan anderen in de omgeving dan kun je van deze site gebruik maken, gewoon mensen die willen helpen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je online te scholen of je te verdiepen in bepaalde onderwerpen. Zelf maak ik graag gebruik van coursera, een site waar je gratis en tegen betaling online scholing kan krijgen.